Първоначално публикувано от Megadet
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщениеОк, утре ще се занимавам и ще пиша резултата, мерси колега и се извинявам за тъпите въпроси!
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Тези дни си карам JTD-то че нали на другата кола съм за смяна на водна помпа и докато чакам пети и помпа си карам другата кола.Видях че не свети единия заден габараит,по точно левия който е на капака на багажника.Реших че е изгоряла грушката и я смених,но греда пак не свети.Веднага загрях че ставa въпрос за снопа кабели който е между купето и капака на багажника,размърдах го и светна.Явно някъде там има прекъснат кабел.Въпроса ми е как да процедирам,как да махна самия маншон и кой кабел да проверя,по цвят ли как ли?
П.С само габарита не свети крушката на задна и тази за мъгла си бачкат.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеТези дни си карам JTD-то че нали на другата кола съм за смяна на водна помпа и докато чакам пети и помпа си карам другата кола.Видях че не свети единия заден габараит,по точно левия който е на капака на багажника.Реших че е изгоряла грушката и я смених,но греда пак не свети.Веднага загрях че ставa въпрос за снопа кабели който е между купето и капака на багажника,размърдах го и светна.Явно някъде там има прекъснат кабел.Въпроса ми е как да процедирам,как да махна самия маншон и кой кабел да проверя,по цвят ли как ли?
П.С само габарита не свети крушката на задна и тази за мъгла си бачкат.Last edited by Доко; d.m.y г., 19:57.
Comment
-
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеТези дни си карам JTD-то че нали на другата кола съм за смяна на водна помпа и докато чакам пети и помпа си карам другата кола.Видях че не свети единия заден габараит,по точно левия който е на капака на багажника.Реших че е изгоряла грушката и я смених,но греда пак не свети.Веднага загрях че ставa въпрос за снопа кабели който е между купето и капака на багажника,размърдах го и светна.Явно някъде там има прекъснат кабел.Въпроса ми е как да процедирам,как да махна самия маншон и кой кабел да проверя,по цвят ли как ли?
П.С само габарита не свети крушката на задна и тази за мъгла си бачкат.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеАз резнах целия сноп, купих си силиконови кабели парчета около 50 см и ги съединих с устър клеми. Това накратко.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеТова ще го правя в събота,че през седмицата е тъмно докато свърша работа.Такива малки устер клеми имали?
П.С няма мира от тия 166-ци ден не минава без да съм в някое приключение,но пък ми е интересно и забавно,не си ги давам и това е.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеОще по-добре от клемите е проводниците да се запоят посредством калайдисани спайки и термофитен шлаух отгоре. Може и качествена изолационна лента. Така става по-здраво и по-компактно.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеОще по-добре от клемите е проводниците да се запоят посредством калайдисани спайки и термофитен шлаух отгоре. Може и качествена изолационна лента. Така става по-здраво и по-компактно.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеТочно така, в автомобилите устер клеми никои не слага, защото от вибрации, понякога се охлабват и си навличаш неприятности.
https://www.google.bg/search?q=%D0%B...w=1680&bih=924GTV 2.0 TS 16V 1998
HYUNDAI I20 1.1 CDRi 2013
Comment
Comment